<3

Igår blev det armar och jag fick tryck som jag aldrig nånsin fått förr , synd att jag inte hade nån kamera med mig. körde cardio idag på morgonen och det kändes så skönt efter duschen. Tiden går så fort och det är mindre än fem veckor kvar. Men det känns jätte bra ju jag ser verkligen fram emot det.
Vill bara säga stort Tack till alla som stöttar mig, utan er hade man inte haft motivationen i högsta nivån!

5 weeks out.

Bara fem veckor kvar till SM , allt är under kontoll  och formen börjar bli bättre och bättre för varje vecka. Här nedan kan ni se bilder från igår :)




F.A

Massage

Idag blir det benpass med mycket superset och flera reps så jag får mer deffade ben helt enkelt. Efter träningen ska jag ha massage och jag kan rekommendera massage till alla. kan sammanfatta några punkter om varför massage är bra och viktig:-


- Massage löser upp spänningar i musklerna
- Med massage blir musklerna mjuka, smidiga och mer elastiska.
- Den ger ökad blodcirkulation. Då ökar också musklernas näringsupptag eftersom blodet lättare flyter på.
- Massage sänker blodtrycket.
- Stresshormonerna minskas
- Massage gör att du lättare känner dig lugn, avspänd och mindre orolig.




Önskar er en jätte trevlig helg!

F.A


AA ELIT FITNESS GYM

AA ELIT FITNESS GYM är utan tvekan det bästa gymmet. Här hittar du maskiner som inte finns på andra gym och det fattas absolut inget, kunderna här är absolut nöjda med allt och trivs så bra.
Här hjälper man nybörjare att uppnå sina mål med individuella träninsråd, kostrådgivning och en positiv och vänlig atmosfär. För detta krävs det färstås , målmedventenhet, kunskap om kost och diet samt tillgång till den bästa träningsutrustning och just detta erbjuder AA ELIT FITNESS GYM. Det handlar inte bara om träning man måste också se fram emot att umgås och kunna slappna av efer ett ordentligt träningspass och på AA ELIT FITNESS GYM har man absolut det bästa stämmningen och så har man tillgång till bastu, solarium och cafet med hälsosamma och nyttiga salader, bugutter och dryckor.

Just nu så hjälper jag till på AA ELIT FITNESS GYM och igår så kom en man som ville kolla läget för att bli medlem så fick han komma in och kolla på gymmet sen gick han. Efter en timme kom han tillbaka och sa så här: jag har faktiskt kollat på flera gym nu och ni har absolut det bästa gymmet med bästa priser. Han köpte medlemskort direkt och gick in och börja träna. Nu vet ni varför AA ELIT FITNESS GYM är det bästa gymmet.

http://www.aaelitgym.se/

Varmt välkomna :)





......

Igår blev det armar och vilken tryck jag fick , det börjar verkligen kännas bra må jag säga. Idag ska jag träna axlar, massa med superset ska det bli och sen cardio. Så fint väder det är idag hoppas ni ska njuta av solen.

ska lägga två bilder som en vän tog på mig..en på benen och en på ryggen:



Bilderna från igår.

Idag blir det vila och njutning av mat för jag har faktiskt min ätardaaaag idag :D


Här är bilderna från igår:







F.A

AA Elit Team

Idag var några av AA Elit Team atleter och tränade och visade formen. Alltid kul och se alla där som kämpar hårt och inspirerar varandra.

Min vän Said tog fina bilder på mig idag som jag kommer att lägga upp här imorgon =)


Trevlig helg!

F.A

Bilder.

Här har ni några bilder från igår =)






=)

Igår blev det rygg och triceps ..en vän tog några bilder på ryggen lägger nån bild här så fort jag får de ...Idag blir det axlar och biceps ..ojoj inte så mycket kvar till SM , tiden går så fort. Ser verkligen fram emot det ..kommer bli skön upplevelse...ha det bäst =)

F.A

Variera!

Igår blev det en skön benpass och med skön menar jag att det verkligen svedde. Jag brukar faktiskt träna hela benen tillsammans dvs baksida och framsida lår. Tycker att det funkar jätte bra men det är inte fel med variation ibland förstås!  

Många undrar om vilka kosttillskott eller pre-workout är bäst. Det är svårt och säga vilken som är bäst eftersom det finns så många olika märken men jag tycker så här, att man ska testa sig fram och kunna variera kosttillskotten. Exakt som mat om jag t ex räknar med protein intaget, så kan man få i sig protein genom mjölk, kyckling, fisk, ägg mm..  man varierar maten helt enkelt och på så sätt kan kroppen reagera olika hela tiden vilket gör att musklerna växer snabbare.




F.A


För måtta i allt bättre =)

Idag blev det snabb men väldigt bra axlar och vadpass. Många tror att ju längre de är på gymmet och tränar desto bättre. Men jag säger så här: det är inte hur länge man tränar utan det är hur man tränar. Ibland tränar man mer än två timmar men det kan bli inte så intensivt eller så slarvar man med att ha kontakt med själva övningen och dessutom så kan man bryta ner sina muskler istället för att bygga upp de och så ger man inte sin kropp en chans att återhämta sig. Men att träna t ex 1,5 h så intensivt och koncentrerad är helt enkelt mer än tillräckligt att få bra resultat!  

För måtta i allt bättre =)

 

F.A

 

 


Bodybuilding är en konst.

Bodybuilding är en konst, din kropp duken, vikter är din pensel och näring är din färg. Vi har alla förmågan att vända ett självporträtt till ett mästerverk.         






F.A


Rutor

Igår blev det ett svidbart benpass, tränade förstås superset med flera reps och det sved så mycket att jag verkligen kände smärtan så sant som man säger no pain no gain! tränade magen också och min mage börjar synas ordentligt nu ;)
Så vad blir det idag? Jo det blir nåt som är jätte viktigt inom kroppsbyggning och det är vila så klart.

Så tråkigt väder vi har man blir inte alls glad av det men men man måste ju tänka positivt ändå =) 


Och här kommer en bild från igår =)




Video på ryggen

Idag blev det riktigt bra ryggpass, tränade bara supersett och kände att min rygg håller på att explodera. Och här har ni en bild och en liten video från dagens pass =)


 




F.A

Utveckling är vinst

Igår tränade jag axlar och biceps och idag blir det rygg och triceps. Kommer att chocka ryggen idag med nya övningar så det kommer att bli skööönt och känna pumpen. Jag måste säga att jag verkligen lyckades att utveckla mig under uppehållet från tävlingar jag märker skillnaden själv. Få se hur slut resultatet kommer att se ut.

 

Jag tycker att den största vinsten är utvecklingen på kroppen. Det är den bästa belöningen man kan få. För att kunna utvecklas maximalt är det en fördel att förstå vilken kroppstyp man har och hur olika kroppstyper reagerar på träning och kost.









F.A


Man växer under vila!

Igår tränade jag ben och börjar få bra tryck hela tiden, älskar känslan att få pump igenom musklerna. Idag har jag vila från träningen så det kommer att bli en lugn söndag. Det är jätte viktigt att ha tillräckligt med vila eftersom musklerna växer under vila och inte under träningen!

Stora ambitiösa mål kräver mycket energi, passion, engagemang, beslutsamhet och uthållighet så det är bara att kämpa och kriga för att uppnå målet!

 



Slänger en avspänd bild här från igår....enjoy ;)




F.A


Tryck i armarna

Ojoj vilken armpass det blev idag, jag kände på mig att jag kulle få riktigt bra tryck och det fick jag verkligen. Kände blodet rinna igenom ordentligt och fick totalt pump. Det kändes så bra må jag säga. Lyckades med några bilder som ni kan se här nedan!





F.A


Armar

Dags att pumpa armarna snart, känns som om jag kommer få riktigt bra tryck idag, kommer förmodligen att lägga upp någon bild på kvällen.  Ha det bra så länge =)



F.A


=)

Tränade lite sent idag för det var fint väder och idag blev det ett pass med mycket superset, körde cardio och mage också. Magen börjar synas ordentligt nu och formen ser bra ut och allt är under kontroll tycker jag så det är bara att fortsätta på samma spår.. Jag tycker att tiden rullar på så fort det är knappt åtta veckor kvar till SM, men det är ju en stor fördel för oss som deffar förstås. Nu är det dags att äta så ni få ha det underbart och vi hörs =)


God morgon =)

Ojoj vädret här börjar bli som vi vill, soligt och fint och då ser man alla ansikten med vackert leende. Vädret spelar så stor roll om människans humör så hoppas det ska fortsätta vara varmt och skönt väder. Eftersom vädret var bra så passade jag på och sola lite med mina kompisar och det var så skönt att jag somnade.


Idag ska det bli axlar och biceps, jag kommer att börja nu framöver med att köra superset och triset. Att träna superset eller triset passar lika bra oavsett om man vill bygga eller få definierade muskler. Men det är viktigt att vara noga med tekniken, intensiteten är så hög att det kan vara lätt att skada sig. Känner man att man inte orkar är det bättre att sänka vikterna något.



Här nedan kommer blider från igår :)



hehehe tog med mig deff maten så klart :)


Kunskap är makt.

Tränade beeeeeen idag och det sved som fan må jag säga, älskar när det känns så för då känner jag att jag har gjort rätt. No pain no gain!


 Idag på gymmet så var det en kompis som frågade så här: Fadel kan du bara ge några tips om hur jag ska deffa när det gäller mat och träning. Så berättade jag lite tips men sa till honom att kunskap är makt du måste kunna lära dig själv om vad protein, kolhydrater och fett mm…och vad de har för funktion  i kroppen. Allt handlar om kunskap, lär man sig och blir kunnig inom ett visst ämne då har man makten.


 


Nu är det dags att äta…see you

F.A


Ätardag

Vi kroppsbyggare har en dag som kallas för ätardag under deffperioder. Ätardag är koncept som länge funnits inom kroppsbyggningen. Normalt är ätardagen en dag då man struntar i det vanliga dietandet och äter mer eller på ett annat sätt än vanligt. Under deffperioder anpassar kroppen sig vilket gör att metabolismen sänks. I samband med en deff sägs det att ätardagar chockar metabolismen och hjälper en att få fart på fettförbränningen. Idén är att man genom att medvetet äta mer än vanligt höjer förbränningen och gör så att det i fortsättningen blir det lättare att förlora mer fettvikt. Ju lägre kroppsfett man har desto oftare ätardag ska man ha!





shiiit va jag saknar hamburgare och sån här mat



F.A


RSS 2.0