Aminosyror

Ojoj vilket bröst och biceps pass det blev idag. Innan tränade jag alltid vid sex tiden men nu tränar jag på dagen i och med att jag jobbar och min kropp börjar vänja sig så bra och vikten är 96-97 kg men jag är inte helt nöjd jag vill väga 102 men det kommer , det gäller bara att fortsätta på samma spår och kämpa vidare tills man uppnått sitt mål!

Jag tycker att det är väldigt viktigt med aminosyror under träningen eftersom de är viktigaste delarna av proteiner, som kroppen använder för att bilda bland annat muskler och enzymer. När man tränar är det viktigt att få i sig tillräckligt med aminosyror, för att man ska kunna bygga muskler på ett bra sätt. Dessvärre kan dock inte kroppen lagra några aminosyror, och därför är det viktigt att man får i sig dem varje dag för optimala resultat.   

Det viktigaste med amniosyrorna är :

- Påskyndar återhämtning,
- Muskeluppbyggnad 
- Hindrar muskelnedbrytning.

Jag rekommenrerar de amniosyrorna vi har på AA Elit Fintness Gym!

Och här har ni en bild från dagens pass.



Viktiga tips & råd.

De här tipsen har jag redan nämnt tidigare, men tänkte skriva om de för jag tycker att de är väldigt nyttiga!

 

• Ifall du har något slags sjukdom som t ex hjärtsjukdomar, diabetes mm.… så föredrar jag att du först och främst få godkännande av din läkare innan du startar någon typ av motion.

 

• Jag tillråder att du ska ha egen personlig tränare för att bygga program som är kompatibelt med vad du exakt behöver och följa utvecklingen regelbundet.

 

• Träning, kost, kosttillskott, vila och mentalitet är alla viktiga komponenter i ett träningsprogram, var och en av dessa komponenter har sin speciella bemärkelse och för att få bästa resultat så ska man vara engagerad av alla dessa komponenter.

 

• Uppvärmning är en viktig del av träningen, den förbereder kroppen inför träningen och gör så att man inte får för hög puls. Dessutom så ökar uppvärmningen blodpumpandet till muskler och leder, vilket gör det mer flexibelt för mer ansträngande övningar och därtill även minskar skador.

 

• Följa de metoder och program av de personer som har tränat länge eller som tävlar kommer inte att ge dig det önskade resultatet, eftersom dessa träningsprogram är utformade för adepter med hög nivå, och är man en nybörjare eller mellanliggande så kan det leda till överdriven träning. Just därför föredrar jag att man ska ha egen personligt tränare så man börjar rätt från början och utföra övningarna rätt, där det är svårt att rätta till fel senare när det blir en vana.

 

• Tillföljd av ovanstående punkt med överdriven träning så tycker jag att för måtta i allt bättre dvs. att man måste vara försiktig med sin träning och inte överdriva med det. Överdriver man med sin träning så kan man bryta ner sina muskler istället för att bygga upp de och så ger man inte sin kropp en chans att återhämta sig.

 

• När jag är på gymmet så ser jag alltid någon som har påbörjat sin träning förra mig på cirka en timme och han är fortfarande på gymmet efter när jag slutat min träning. Många tror att ju mer man är på gymmet och tränar desto större muskler eller bättre resultat. Det är fel! Tänk på ett viktigt grej: Det är inte hur länge man tränar som är viktigt utan det är Hur man tränar.

 

• Ett träningsprogram eller diet måste konstrueras enligt ditt mål, vare sig du vill öka muskelmassan, minska fett, öka konditionen eller något annat mål. Ett konstruerat program enligt ditt mål utses det viktigaste steget för att nå målet så fort som möjligt.

 

• Stretching efter träningen är väldigt viktigt och har många fördelar bland annat, rörlighet, minska träningsvärk och undvika skador.

 

 

Lycka till =)

F.A


RSS 2.0