BILDER

Hello!

Har gått upp 9 kg efter tävlingen dvs på fem dagar. Känner mig som en Hulk !!

här nedan har ni bilderna på mig som är från NM och efter tävlingen!

Ha en underbar helg :)













Bilder från några dagar efter tävlingen:








Bästa gymmet!









SM 2:a NM 5:a..Tack till alla!

Så gott folk nu är allt färdig och man mår så bra efter all mat man stoppat i sig, välmående. Vill börja med att hjärtligt tacka alla som har stött mig. Tack till mina underbara förlädrar utan de hade jag inte lyckats med nåt alls. Tack till Ahmad Ahmad som är en stor förebild , tack till AA Elit Team och alla där som samverkade, tack till mina vänner och alla nära och kära för all hjälp!

Jag har tidigare sagt detta och säger det nu igen...en riktig stark människa är den som står upp igen och igen oavsett hur mycket han faller ner!
Att bli dömd till andra plats på SM när jag egentligen förtjänade första plats och till femte plats när jag borde fått fjärde plats på NM har gjort mig mycket starkare , nu kommer jag att kämpa ännu mer och utveckla mig så mycket som möjligt vilket är i för sig den största vinsten man kan få.

Jag är faktiskt nöjd eftersom det var första gången jag deltar på SM och ändå fick andra plats och hamna med landslaget och presentera Sverige för NM. Jag har nog gjort mitt bästa och tack GUD för allt. När du gör ditt bästa då är du en äkta vinnare. Nu är det bara att njuta och satsa på nästa steg och kriga vidare.




Kommer att lägga massa bilder här på blogget snart ;)

Ha det så underbart! 

F.A

Plåtning för Budo-Nord och Fighter.

Det är endast 6 dagar kvar till NM och allt känns bra.
Imorgon har jag plåtning för Budo-Nord och Fighter.Det kommer bli kul!
Här nedan har ni länken till Budo-Nord och Fighter hemsida.

http://www.sbisport.se/index_sv.html




Bjuder på en bild med ett lennde också...viktigt att vara positiv och kunna le även om man har haft lång diet!


F.A

Intervju med Reps.se

Blev intervjuad av Reps.se och här nedan har ni länken:


http://www.reps.se/cms/1114/fa
del-alkhamisi-sm-2011

Plåtning för BODY!

Hej hoppas att ni har haft en bra helg! Jag plåtades för typ fem dagar sen för BODY tidningen och längtar så mycket efter att se bilderna på tidningen med reportaget. Om exakt 12 dagar kommer det att smälla ...jaa det är Nordiska mästerskap (NM) . Känns bra hittills. Jag ska nog ha ätardag imorogn , känner att jag behöver det. Kommer att bli gott!

Nu kan ni se bilder från plåtningen samt formen från förigår :


Från plåtningen.


Från plåtningen.





från plåtningen.


Från förigår.


Från förigår.


Ha det underbart!

F.A

SM & Plåtningen.

Ja ni kanske alla vet att jag fick andra platsen på SM. Är faktiskt nöjd med placeringen eftersom det var första gången för mig på SM men väldigt många betonade om att jag var välförtjänt första plats, klart man vill få första platsen men att göra sitt bästa samt kämpa tillräckligt bra och utveckla sig är den riktiga vinsten och det tycker jag att jag har gjort.

 

Vill bara gratulera alla på det underbara och bästa teamet i hela Sverige, AA Elit Team. Stort GRATTIS till alla och mycket bra kämpat allihop

 

Idag plåtades jag för BODY och såg bilderna och de blev mycket bra må jag säga, jag längtar så mycket efter att se de på tidningen med reportaget.

 

Den ansvariga för landslaget ringde mig och jag är med på landslaget och ska tävla på nordiska mästerskapet som inträffar lördagen den 22 oktober 2011 och som tur så ska det bli i Lund. Ojoj vad jag längtar att stå på scen igen och visa vad jag har kämpat för. Har börjat min diet idag och ska göra mitt bästa förstås och hoppas att det kommer gå bra.

 

Nu ska ni se på massa bilder från SM!


Jag till vänster.


Längst till vänster.

Längst till vänster

I mitten

Till vänster

I mitten










F.A



RSS 2.0