Måndag

Ny vecka ny start och ny träninspass ...har haft bra och fin helg med familjen, färlädrarna och mina bröder..Idag blir det axlar och biceps , ska träna med en kompis så idag blir det mer motivation och solen i Malmö gör så man blir glad idag, hoppas det ska fortsätta att va soligt och varmt. Börjat jobba kl 07:00 och slutar kl 14:30 sedan träna direkt efter. BCCA ska jag som valingt dricka under träningen. 



En bild från 2009 under sommaren då det va riktig varm dag.

Mycket bra ryggpass.

Ojoj vilket ryggpass det blev idag, tränade med en kompis och det va länge sen jag tränade med nån eftersom jag tränar på dagen. Innan tränade jag alltid vid sex tiden med min bror , men nu alltid på dagen pga jobbet, men det funkar jätte bra ändå. Idag blev det jätte bra pump, mina vingar blev så upppumpade att jag ville flyga hehe...

En av de bästa komplimangerna en kroppsbyggare kan få är att när någon gissar på en vikt som är nästan tio kg mer än vad man egetligen väger.

Idag efter det super bra ryggpasset när jag va i omkläningsrummet och skulle duscha så kom en kompis och sa: Du väger från 105 till 110 kg gissar jag ? Jag skrattade och sa nej jag väger faktiskt 96-97.  Han sa wow imponerade man kan aldrig tro.

Två bilder från dagens pass:


Kör hårt ;)


RSS 2.0