Legs day

Ojoj vilken benpass och vilken pump man fick i benen jag och min bror kunde knappt gå efter benpasset idag. Vad mycket energi man konsumerar när man tränar ben, men inte konstigt ju eftersom de är stora muskler därför ska man ladda ordentligt med energi/mat under den dagen man tränar ben.

 

Jag fick ladda med mammas mat såklart som bestod av fisk, ris, sås mm…

 

Bilden är från dagens lunch

 

Vill bara motivera alla som ska tävla snart med  bilden nedan och säga till de håll ut och kämpa och aldrig ge upp...all lycka till er!


Denna bild är tagen förra året innan SM på ca 3-4 veckor dvs samma tid just nu för de som ska tävla snart.

F.A

 


Mjölk är bra.

Igår blev det jätte tungt bröstpass och nu har jag träningsvärk men det känns ändå skönt eftersom bröstmusklerna fick sitt stryk ordentligt. Idag blev det mycket bra axlar och lite baksida lår pass och vad skönt det känns efter varje träningspass. Varje gång jag är klar med träningen så känns det som om jag får nytt blod i mig och mår väldigt bra, den känslan går nästan inte att beskriva det måste upplevas och jag tror att alla som tränar och läser detta nu vet exakt vad jag menar.

 

Nu ska jag dricka ett stort glas mjölk och jag rekommenderar er att dricka mjölk varje dag för att den är ett mycket komplext livsmedel som innehåller massor av olika ämnen. Förutom de energigivande näringsämnena fett, proteiner och kolhydrater innehåller mjölk flertalet av de vitaminer, mineraler och spårämnen som vi behöver.

 

 
God natt och sov gott!
 
F.A

Uppdatering

Hej folket, jag har varit jätte dålig på att uppdatera min blogg , men ska nog börja blogga kontinuerligt igen. Jag tränar med min bror nu och han har alltid varit min bästa tränings kamrat och så klart bästa vän så träningen går faktiskt bra nu men fortfarande inga tävlingsplaner.

 

Här nedan har ni en bild på dagens form (92-93 Kg)

 Kom ihåg en sak, ingen kan gå tillbaka och starta en ny början, men vem som helst kan starta idag och göra en ny slut.

F.A


RSS 2.0