Kunskap är makt

Armar träning är redan klar och nu är det bara att fylla musklerna med mat. Igår blev det vila från träningen och bara slappande av med familjen. Det är så tråkigt med vädret att det snöar och är kallt, hoppas det blir bra sommar så man kan smaka på lite värme.

 

 Tänkte ta upp något som är viktigt för dem som vill gå ner i vikt. Många tänker gå ner i vikt så fort som möjligt och vara i form med mindre ansträngning därför vänder de sig till fettförbrännings tabletter som finns i kosttillskott butiker. Det finns så klart massor av såna fettförbrännare och därför blir man förvirrad och till sist testar man sig fram med några. Mitt tips är att äta rätt att veta vad diet mat är och att träna regelbundet. Inget bra resultat kommer utan hårt arbete och detta gäller allt i livet, om du tränar och äter rätt så klart får du bra resultat och kommer att gå ner i vikt det gäller bara att veta vad man ska äta och hur man ska träna och sånt här tänker jag inte avslöja bara till mina atleter förstås som har fått väldigt bra resultat! Men kan säga så här: Kunskap är makt!  

Bilden är från min sista diet från förra året.

Fadel Alkhamisi.
 

Kvalitet och inte kvantitet!

Har haft bra helg och träningen går bra nu, idag blev det ett grymt bra pass, Axlar och triceps.

Jag har faktiskt gått upp i vikt och nu väger jag 95-96 kg men mitt mål är 105 kg. Många är tyvärr vikt fixerade och tänker mycket på vikten för mig gäller det att smala på sig kvalité och inte kvantitet. Många mäter och väger sig nästan varje dag för att se om de har blivit större..Jo klart man ska försöka uppnå sin dröm vikt men det gäller att ha en vikt som innehåller så mycket muskler som möjligt. Många säger typ ja mina armar är 55 cm..okej men hur ser de ut? Min mammas armar kanske är 50 cm men frågan är om hon har mer muskler än fett i sina armar?

 

 Jag personligen har aldrig mätt mina armar eller mina muskler för att se om de har växt. Min bästa mätare eller domare är spegeln jag kollar hur de ser ut och jobbar på deras svagpunkter, t ex om jag behöver mer tjocklek än bredd så jobbar jag på det genom att välja rätt övningar istället för att fokusera mig på mätningar. Hoppas ni förstår min poäng där!

 

Bild från idag. 95-96 kg

 
F.A

Maaaat

Jag har haft en bra helg med gott mat och bra träning. Igår blev det en tung bröst och biceps pass och dagens pass är redan gjort och det var ben. Tänkte lägga bilder på maten som jag njutit av under denna helg.
 
 
 
Shawarma med kycklingfilé bitar och lite grönsaker
 
 
Sushi
 
 
Thai mat med oliver och majs
 
 
 
Seafood
 
 
Godaste..Kryspiga hot wings
 
 
En av mina favoriter..Stek med olika såser och kryddade pommes.
 
 
Lite frukt på kvällen.
 
Natt protein (hela 8 ägg)
 
 
Mammas hamburgare och sallad som jag åt för en timme sedan.
 
Hoppas att ni fick större och bättre aptit nu.....Eat big to get big!
 
F.A

24 Seven besök.

Idag blev det ett bra bröst och triceps pass på 24 Seven med min vän Ali. Många där kände igen mig och kom fram och pratade. Alltid kul med människor som ser upp till en, det ger mig välmående och inspiration. Man ska alltid vara ödmjuk och ger respekt får att kunna få respekt tillbaka. Jag tycker att det är mycket mer imponerande när andra upptäcker dina goda egenskaper utan din hjälp.

 

Vad blev det för övningar idag då?

Bröst:

-          Incline bänkpress: 8, 8, 8, 6

-          Rak bänkpress maskin: 10, 10, 10

-          Flyes med hantlar (incline bänkpress): 8, 8, 8

Triceps:

-          Kabel Pushdown: 12, 10, 10

-          Dips maskin: 8, 8, 8

-          Kabel med rep bakom huvudet: 10, 10, 10

 

Ali och jag , nöjda och belåtna efter dagens pass.

 

 


RSS 2.0