Ahmad Ahmad


Enligt mig och många andra är Ahmad Sveriges bästa kroppsbyggare. Ahmad tävlade i DC samt Lucia 2000 och fick 3:e plats och redan från första tävligen såg alla honom med bästa fysik som kunnat komma långt. Nu är Ahmad en professionell kroppsbyggare som verkligen kommit långt med sin fina fysik.

Ahmad är Sveriges bästa kroppsbyggare inte bara för att han har en jätte snygg fysik och fått bästa resultat utan han är den bästa eftersom han har utvecklat kroppsbyggingen i Sverige genom att öppna eget gym AA Elit Fitness Gym som är en av de Sveriges bästa och så har han gjort eget Team "AA Elit Team" där han fick hjälpa många atleter som lyckats jätte bra med sina tävlingar bland annat jag personligen. 

Teamet är utan tvekan den bästa i Sverige och det bara blir bättre och bättre för varje år , med nya atleter och nya vinnare. 

Ahmad du är en stor förebild och må Gud välsigna dig till oss och till din familj och till dina nära och kära!

Alla är välkomna till AA Elit Fitness Gym som har bästa gym känsla med väl utvecklade maskiner och med en härlig stämmning och absolut inga brister.




Bilder på AA Elit Fitness Gym:









F.A

 

DC

Hello!

Vill bara säga hjärtligt Grattis till alla i vår "team AA Elit Team" som tävlade på Decembercupen. Ni har gjort ett riktigt bra jobb allihopa och lycka till för de som ska tävla snart på luciapokalen!





F.A


Back to reality

Hej gott folk!

 Kom hem igår från Egypten, tiden går så fort när man har det bra. En vecka var jag där och njöt verkligen av sköna vädret och goda maten. Tackar GUD för allt!

Nu är man tillbaka till det allvarliga, jobb och träning.

Nu under helgen är det december cupen och det kommer att bli kul att se alla som tävlar speciellt de på vårt team, AA Elit Team.

Önskar alla lycka till och ni är alla vinnare oavsett resultat!


Bilder från resan:




Välmående.

Vill börja med att säga att jag mår så bra tacka Gud. Efter tävlingarna så har jag ätit som ett djur och vilat bra , tränar varannan dag nu. Nästa vecka åker jag till Egypten för att återhämta mig totalt och efteråt när man kommit hem då börjar det seriösa med träningen. OJOJ då kommer de tunga vikterna, saknat de.

Vill passa på och säga att jag jobbar på samma gym där jag tränar AA Elit Fitness Gym och detta gym är absolut det bästa så ni som inte varit där kom gärna förbi!


 Välkomna
http://www.aaelitgym.se/








F.A

RSS 2.0