Tio dagar till SM.

Ambition är vägen till framgång ihärdighet är det som tar dig hela vägen fram!
Tio dagar till SM.



F.A

Genom att försöka göra det omöjliga når man högsta graden av det möjliga!

Snart ska jag träna axlar och biceps sen efteråt ska jag ha massage. Man är trött och hungrig men endast två veckor kvar och måste tänka positivt och hålla ut det sista.  Kroppsbyggning är min passion, varje gång jag är på gymmet och tränar så känns det efteråt så skönt att man mår så bra av den känslan. Viktigaste sak i livet är lyckan, är man lycklig så äger man liksom allt. Jag är väldigt lycklig med det jag gör och mår bra av det och ska försöka göra allt för att fortsätta kämpa och utveckla mig mer och mer i framtiden när det gäller kroppsbyggning. Genom att försöka göra det omöjliga når man högsta graden av det möjliga!


Här kommer en rolig bild på mig för ungefär en månad sedan..bara för att må bra och tänka positivt och le =)



Må bäst och ha det underbart!

F.A


2 weeks out

Hej på er !

Har inte bloggat för har haft mycket för mig, men allt känns bra och det är ju endast två veckor kvar till SM ojoj va jag längtar. Igår var alla AA Elit team på plats och visade formen och så passade vi på att ta bilder. Mr Olympia 2011 är över nu och Phil Heath är mycket väl förtjänad sin första plats!
Här nedan har ni en bild på ryggen från igår.


Ha det underbart!

F.A

Bilder från Ätardagen :)

Så gott det var, åt på MAX och hamburgaren där är så gott asså. Åt så klart hemma också , min mammas mat som är nog det bästa och godaste som finns. Efter allt ätande fick jag förstås världens bästa tryck. Körde ett armpass och en vän tog några bilder med sin iphone kommer antagligen få de idag, men jag tog några bilder på mig hemma som ni kan se här nedan!







Blev mätt och belåten efter..Tack Gud för allt!

Ha en fortsatt trevlig helg!

F.A

Ät, njut och växa!

Hej gott folk =)

Idag tränade jag benen och det var skönt, de börja bli mer och mer deffade, det börja synas mer refflor så att säga. Imorgon har jag ätardag och det ska bli gott. Ska ladda ordentligt och kommer förmodligen att ta några bilder så ni kan se formen. Bara denna helg sen är det bara tre veckor kvar ojoj det går fort och det känns underbart. Måste bara hitta musiken och öva på poseringen så är allt under kontroll.

Önskar er en trevlig helg! Ät, njut och växa ;)

F.A


4 weeks out!

Det är endast fyra veckor kvar, tiden går fort och det känns bra. Inte mycket man kan göra nu bara att hålla ut och fortsätta på samma spår. Igår efter massage kändes det jätte bra fick liksom nytt blod, såg hur ådrorna pumpades med blod och fick tryck utan att göra ett dug. Idag ska det bli axlar och biceps ojoj jag älskar detta alltså.

 Vill bara säga att man måste ha viljan för att kunna göra nåt men det räcker inte bara med det, man måste kunna göra också! Alla vi vill bli bäst på allt, vill bli rika , vill vinna SM osv....men man måste faktiskt kunna kämpa och aldrig ge upp genom att tänka positivt och sträva efter att nå toppen. Jag kommer ihåg när jag gick på gymnasium och hade ett prov så satsade jag alltid på MVG för att kunna nå toppen och dessutom så blir det granterad VG eller G då. Om man satsar på topp och gör sitt bästa så lyckas man verkligen bra. Om din dröm är stor, så måste ditt strävande vara större!
Nu ska ni får se bild från helgens underbara ätardag tillsammans med mina goda vänner samt två bilder på formen för två dagar sedan.




Tro på dig själv!

Att göra något som du vill göra, är den styrkan hos den mänskliga viljan. Att lita och tro på dig själv, testa dina gränser, det är modet att lyckas!
Nu är det dags att träna ben och så blir det massage efteråt =)

Ha det bäst!

F.A

Bilder från idag

OjOj vilken dag började med en jätte god frukost sen ännu godare lunch. Alla vi på teamet var på AA Elit Fitness Gym och tränade och tog bilder. Sedan så var vi alla och åt var sin  hamburgare och det var riktigt gott.
Och här kommer bilder på mig från idag!









Och här kommer sista bilden nedan, hemma efter allt god ätande =) .



F.A


Team

Idag tränade jag med Ahmad rygg och det blev totalt pump vi körde mycket supersett och det svedde ordentligt. Två snälla killar som är också med på vårt bästa team kom från Göteborg och tränade, Ahmed Sakawan och Samer Dawood. Alltid lika kul när vi på teamet är på plats och tränar man blir så energifull och eldad. Efter träningen så hade jag massage det gjorde ont men det är värt, efter massagen kändes det väldigt skönt må jag säga. Imorgon kommer det faktiskt att bli en underbar dag eftersom jag har ätardag. Det är exakt en månad kvar till SM och Vi på teamet ska träna imorgon och kolla utvecklingen och ta bilder så imorgon kommer ni nog att se några bilder på mig.




Önskar er en jätte trevlig helg =)  

 

F.A

 


RSS 2.0