Motivation



Smärta
säger inte när du borde sluta. smärta är den lilla rösten i ditt huvud som försöker hålla dig tillbaka eftersom den vet om du fortsätter, kommer du att förändras. låt inte det hindra dig från att vara vem du kan vara. utmattning talar om när du borde sluta. Du når bara din gräns när du kan gå längre!

FaDeL.

Utveckligen är titeln av kroppsbyggningen.

Kroppsbyggingen är exakt som alla andra sporter, utveckligen är väldigt viktigt faktor där
något som liknar människobanan i livet, man föds som en bebis och börjar så småningom att krypa på sina knä sedan börjar man att gå på sina fötter lite, och till sist växer och växer man tills man går på sina fötter utan problem.....


Man måste passera alla de stegen för att kunna gå på sina fötter helt och man kan inte hoppa från ett stadium till ett annat, det är hur en kroppsbyggare är, börjar med lätta vikter och sedan går som en trappa upp till tyngre och tyngre vikter tills man når sitt mål som man har drömt om.


Man är som nybörjare när man tränat i tre månader alltså som en krypande bebis och när man tränat från 6 månader till två år då är man så klart inte nybörjare längre utan en mellanliggande och har man tränat mer än två år då är man avencerad. Jag pratar nu om en regelbunden träning fast så klart skall man vila under tiden också.

Angående vila så ska man vila ordetnliget eftersom viloperioder bidrar väsentligt till utvecklingen av kroppen. Men man ska nog inte vila överdrivet mycket så att man blir lat och slarvig sen.  

Jag rekommenderar en period av vila i två veckor  efter varje 4 månader kontinuerlig träning.
När du återvänder till träningen så kommer du inte att börja från början så oroa dig inte min vän, eftersom musklerna har minne.
Detta minne hjälper dig att återställa din storlek i muskler på kortast möjliga tid, och sedan fortsätter att bygga mer och gör att din kropp fortsätter att utvecklas.

Därför måste du ha tålamod tills din kropp går igenom alla dessa stadier så att den utvecklas på bästa sätt.


Utveckligen är titeln av kroppsbyggningen.

Här nedan har ni två bilder på min utveckling under de två senaste åren:


2009


2011


RSS 2.0