Never give up on your dreams!

Ny vecka med nya möjligheter och ny start. Idag blir det ben och då ska de verkligen misshandlas!
fortsätt att kämpa tills du uppnar din dröm...man ska inte ge upp , man vet aldrig hur nära man egentligen är!
 
 
 
 
F.A

Ben

Idag blev det benpass, tränade mest hamstring och sen bara benspark för framsida lår. Brukar träna ben två gånger i veckan en dag med tunga och flera övningar och nästa gång blir det bara lätt och mest för att få mer definition eller linjer i benen.

Så vad blev det för övningar idag?

Liggande basidalår maskin: 4 sets 10 reps

Stående baksida lårcurl: 3 sets 10 reps

Sittande lårcurl maskin: 3 sets 12 reps

Marklyft för hamstrings: 3 sets 10 reps

Och sista övningen var benspark: 4 sets 10 reps.

 

Må bäst!

F.A


Armpass

Igår blev det super bra armpass, vilken pump! Älskar känslan av att känna hur mina armar fylls med blod så de blir så pumpade att de nästan exploderar. Jag brukar träna bicepsen först, tränar tre övningar och ibland fyra och en av övningarna är nästan alltid koncentrationscurl med en hand antingen med hantel eller maskin sedan är det tricepsen och samma gäller där.

 

Jag ser kroppen som en kubik, den har bred, tjocklek samt höjd. Våra muskler har båda bred och tjocklek och där finns det förstås övningar för båda. Jag brukar alltid se till att köra övningar för både bredden och tjockleken. För biceps är det t ex hammercurl som gäller för tjockleken, då jobbar brachialis musklen. Man ska så klart sätta mer fokus på det man är svag på om man nu har bättre tjocklek än bred så ska man ju fokusera mer på bredden.

 

Idag blir det träning efter jobbet och då blir det bara baksida lår och vader.

 

 

En bild från igår:

Trevlig helg!

F.A


RSS 2.0