VARFÖR??

för två dagar sedan fick jag magsmärta som är jätte jätte kraftig och den varade i två dagar som int fick mig att sova nåt alls. kunde varken jobba eller träna, vände mig till sjukhuset. Magen blev bättre men igår när jag bara skulle lyfta upp väskan så kände jag att jag inte kan stå normalt med vänstra benet, fick ont i inrelåret och började halta. smärtan blev värre och idag kan jag knappt gå och det vill inte bli bättre. VARFÖR ska jag få detta just en vecka innan tävlingen???  jag är mycket bättre än förra året och var så taggad att stå på scenen och utmanna igen. Det är absolut inte bra timeing för smärtor :( . 

2,5 weeks out!

Nu är det endast 2,5 veckor kvar till SM och jag längtar. Formen är mycket bättre nu och jag känner mig jätte torr redan. Idag blev det ben och det blev mycket bensparkar och jag kände verkligen hur det sved efter varje set.  Jag kanske ska lägga några bilder under helgen så ni kan se formen.

Ha det gott!


4 weeks out

Hej gott folk!

Nu är det inte alls mycket kvar till SM, endast fyra veckor och då ska jag stå upp på scen igen, jag längtar jätte mycket. Min diet går enligt planerna och jag är i bättre form och storlek från förra året vilket är min största vinst i det hela. Att utveckla sig är det största vinsten i denna sport.

 

Vad jag ser på anmälningslista så är min klass är det största dvs. där är det mest tävlande och många bra killar som ska tävla vilket gör mig ännu starkare och mer motiverad för jag är förälskad i utmaning. Det svåraste är att utmana sig själv och hittills har jag faktiskt lyckats med det genom att förbättra mig och få bättre resultat med kroppen. Min kropp är min bästa vän liksom, jag har lärt känna den riktigt bra och vet hur den exakt reagerar.

 

Jag har faktiskt inte kört cardio inte en enda dag, hur och varför tänker jag inte avslöja =) . Igår hade jag en underbar dag för att det var min ätardag jag åt pizza på Pizza Hut och wow vad gott det var, åt mammas mat också som är min favorit som alltid är det godaste och bästa maten. Vill tacka Gud att jag har så underbara föräldrar som gör allt för mig… må Gud välsigna dem.

 

 När jag är on seasen så tränar jag förstås sex dagar i veckan och då blir det mer sets och mycket mer reps så klart så att jag får mer linjer och detaljer i musklerna. Idag är det armar i schemat och då ska jag verkligen ge dem stryk tills de får nog.

 

 

 

Här kommer några bilder:


Mmmmm Pizza Hut från igår :)


Mmmmm efterrätt ;)


4 Weeks out

Ha det underbart!

F.A

 

 


RSS 2.0