BODY

Nu är man med på BODY. Jag är mycket nöjd, det blev mycket fina bilder och ett fantastiskt bra reportage!

 

Stort tack till BODY!

F.A


Rygg och Triceps

Idag blev det jätte bra rygg och triceps pass.....flög lite med vingarna idag ;)

När man vet vilka övningar man ska träna för att förbättra sina muskler så ser man snabb utveckling och bra resultat.

Min tips till er idag är att ni ska veta vad varje övning gör och vilken muskel jobbar just med denna övning… Och varför ska jag träna just denna övning idag? Många när de kommer till gymmet så tränar de olika övningar varje dag men vet inte vad de övningarna exakt gör eller vilka muskler som jobbar just med de övningar. Till exempel rygg består av många muskler och finns specifika övningar för varje muskel i ryggen. Det är jätte viktigt att kunna detta så man vet vilka muskler som tränas och utveckla de svaga musklerna.

Idag körde jag en övning som jag inte kört på länge…Älskar denna övning fick verkligen mina vingar att vifta.  Gissa vilken?? Jo kolla nedan !

 

 

Och här har ni en bild på dagnes form:

 
Ha det underbart!
F.A
 
 

Varit sjuk

Hej gott folk!
Jag har varit sjuk länge haft nån sorts bakterie i halsen som är väldigt irriterande som gör att man hostar så mycket men nu mår jag bättre och träningen har gått sådär pga. att jag va sjuk ju. Tränade idag ben och fick bra pump i dem. Så nu är man back on the track. Hoppas bara att vädret blir bättre så man kan ha lite sommar i alla fall. Hoppas att ni har hållt er friska och tränat bra!

En bild från igår...måste försöka le trots allt :)



Ha Det underbart!

F.A

RSS 2.0